AZIATISCHE KEUKEN OISHI

AZIATISCHE KEUKEN OISHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 394 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aziatische keuken Oishi. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 20:57 Op de tobiko sushi zat nauwelijks tot geen viskuit.
2 mei 2022 om 19:53 Vriendelijke bezorgster en de sushi was erg lekker! Het eten werd ook nog eens op de afgesproken tijd afgeleverd.
1 mei 2022 om 21:51 Bezorging op de afgesproken tijd. Bijgerechten waren erg ondermaats. Smaak van de sushi was oke op een rol na die letterlijk dreef is de saus. Het leek meer op een hap mayo. De rijst viel door de saus ook uit elkaar.
30 apr 2022 om 20:42 We hadden allebei een 1 persoons sushi box besteld met nog een bijgerechtje. Prima porties en goede variatie in de boxen, smaak was goed. De wasabi was niet echt pittig dat was jammer. Vriendelijke bezorgster.
29 apr 2022 om 22:10 Tomaten echt niet te vreten. Alsof ik zeep eet. Voor de rest echt top sushi rijst was perfect De short rib wouw!! En de egg fried Rice was ook zeer goed
4 apr 2022 om 22:41 Vegetarische loempia’s hadden gekke smaak en zalm sushi smaakte niet heel vers…
28 mrt 2022 om 22:24 Heerlijke sushi, bezorging duurde iets langer omdat ze het adres niet konden vinden. Netjes gebeld heel vriendelijk personeel. Aanrader !
28 mrt 2022 om 8:50 Niet te eten alles veel Te gaat en taai en je betaald Veel te veel voor wat Je krijgt
26 mrt 2022 om 21:30 Weinig Aziatische smaken. Had het zelf kunnen beteiden. Jammer, duur betaald
20 mrt 2022 om 22:21 We hebben zelden zo’n goede sushi gegeten. We hebben ervan genoten!
20 mrt 2022 om 21:42 Heerlijk eten en bezorging binnen afgesproken tijd. Bezorger had niet aangebeld of geklopt maar eten voor de deur gezet.
19 mrt 2022 om 20:06 Erg lekker eten en goed verpakt. Tikkeltje later bezorgd dan afgesproken.