AZIATISCHE KEUKEN OISHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 450 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aziatische keuken Oishi. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 21:56 Super. Wij wonen in Schijndel en zij zitten in Veghel, binnen half uur waren ze er en warm ook. Lekker van smaak. Zeker een aanrader
22 jan 2023 om 21:01 Het eten kwam meer dan een half uur te laat. Erg jammer.
21 jan 2023 om 19:45 De soep was nog heet. Heerlijk. Dat krijg je normaal niet
12 jan 2023 om 19:25 Loved the food
19 dec 2022 om 12:53 Super lekker
11 dec 2022 om 19:39 In het verleden vaak lekkere gerechten besteld. Sushi was ok maar de warme gerechten waren matig. Grote garnalen waren niet vers en droog
30 nov 2022 om 21:11 We hebben weer heerlijk gegeten, alles vers en erg lekker.
27 nov 2022 om 20:05 Prima
27 nov 2022 om 14:38 Eten was lekker vers en smaakvol echt de moeite waard om uit te proberen wij gaan zeer zeker weer bestellen bij Oishi. de bezorger kwam netjes en beleefd over
26 nov 2022 om 20:45 Eten was heerlijk maar de bezorging echt slecht! 2 uur moeten wachten en niet geïnformeerd. Zelf twee keer moeten bellen.
23 nov 2022 om 20:40 Eten was heerlijk. We misten alleen eetstokjes en de sojasaus Wat langer moeten wachten, maar wel even gebeld hierover. Het eten was heerlijk en vers
14 nov 2022 om 7:08 Ondanks het even had geduurd hebben wij heerlijk gegeten! Lekker vers